Blog

Je WordPress website sneller maken

In dit artikel leg ik uit waarom en hoe je je WordPress website versnellen kan. Dit alles is een goede manier om gebruikers op je website te houden en om beter te scoren bij de zoekmachines.

Lees meer

Vindbaarheid van je website verbeteren en hoger scoren

In dit artikel ga ik je uitleggen hoe je de vindbaarheid van WordPress kan verbeteren voor een betere score bij de zoekmachines. We gebruik hiervoor de gratis plug-in “Yoast SEO”.

Met de plugin kan je de website optimaliseren, bij het maken van je pagina in WordPress wordt aangegeven wat moet worden aangepast.

Lees meer

Je handgemaakte meubels online verkopen met een webshop

Je bent goed in het maken van meubels maar hebt geen idee hoe meubels online verkopen werkt.

In dit artikel ga ik je uitleggen hoe je dat kunt doen, wat de voordelen zijn en uit wat voor onderdelen je webshop zou kunnen bestaan.

Lees meer

Zoekwoorden vinden en analyseren met deze 5 tools

In het vorige artikel hebben we het gehad over het vinden van goede zoekwoorden. in dit artikel gaan we zoekwoorden vinden met de 5 tools.

Lees meer

Productieve tools voor communicatie, samenwerken en opslaan

G Suite is een totaalpakket van productieve tools, zo kan je vanaf elke locatie communiceren, samenwerken en opslaan. In dit artikel leg ik uit welke functies er in het totaalpakket zitten.

Lees meer

Wat is een Call To Action en hoe gebruik je die?

Wat is een Call To Action ook bekend als een CTA en hoe je die het best kan gebruiken leg ik uit in dit artikel.

Lees meer

Wachtwoorden veilig opslaan met een simpele tool

Zou het niet makkelijk zijn om je wachtwoorden veilig op te slaan? Ik gebruik hiervoor “LastPass” zodat mijn wachtwoorden niet te raden zijn en ze niet hoef te onthouden of op te schrijven. In dit artikel leg ik uit wat er mogelijk is.

De tool kan gebruikt worden op smartphone, tablet of desktop in je favoriete browser zonder na te denken wat je gebruikersnaam en wachtwoord ook alweer was.

Lees meer

Wat is bouncepercentage en waarom is het belangrijk?

Als je Google Analytics opent en wat rond aan het kijken bent naar de gegevens, zie je het bouncepercentage op het dashboard.

Misschien vraag je je af wat dit precies inhoud en wil je hier meer over weten, het bouncepercentage is namelijk een zeer belangrijk instrument om te meten of de pagina een succes is. In dit artikel leg ik je dit uit.

Lees meer

Hoe kan je WordPress veiliger maken en hacking voorkomen?

Hoe kan je WordPress veiliger maken om te voorkomen dat de website gehackt wordt en daardoor je website niet toegankelijk is of er anders uitziet dan de bedoeling is.

Lees meer

Waarom WordPress gebruiken als CMS?

In dit artikel leg ik uit waarom WordPress gebruiken een snelle keus is WordPress heeft een marktaandeel in Nederland van 41%.volgens Built With.

Lees meer

Waarom is een mobiele website belangrijk?

Ik ga je uitleggen in dit artikel dat een mobiele website enorm belangrijk is en dat dit invloed kan hebben op je positie.

In een artikel van Frankwatching staat beschreven dat er 6 soorten mobiele websites zijn:

Lees meer